A Mental Coach.nl
Wie ben ik?
Wat doe ik?
Coaching
AMC Coachplan
AMC Trainingen
Ervaringen
Praktijk gegevens
Interessante links
Contact

“Hoe het begint”
Alles wat we beslissen en voelen begint bij een gedachte, niet altijd een “bewuste”.
Deze gedachte word ‘getriggerd’ van buitenaf via een van onze zintuigen.  
Of we iets leuk (of juist niet) vinden word in feite dus bepaald door onze gedachten daarover of eigenlijk de waarde die we aan het gevoel geven die aan deze gedachte gekoppeld zit.

Zo is het met alles wat zich in het leven aan ons aandient: Alles wat we beleven zijn projecties van onze eigen gevormde waarden of programma’s.  Deze programma’s zijn gebaseerd op (vaak) pijnlijke herinneringen die als een vicieuze cirkel in je brein te pas en onpas geactiveerd worden.

Een slaaf van je eigen programma’s
Iedereen heeft bepaalde gewoonten, dat is fijn en gemakkelijk.
Dit begint al bij het ochtendritueel, het geeft je tijd om wakker te worden en bereid je voor op de dag. Het word vervelender als deze gewoonten die je niet ‘helpen’.
Toch gaan we ermee door, dit komt omdat deze programma’s niet door onszelf aangezet worden maar geactiveerd of ‘getriggerd’ door input van onze zintuigen. Inzicht in de werking van het brein helpt ons hier verder.
Op die manier blijven veel mensen meestal in een rondje lopen, in de veronderstelling dat ze vooruitgaan, terwijl ze in feite continu vastzitten in dezelfde patronen.

Het denken kan dit niet oplossen.
Als we deze patronen werkelijk willen doorbreken, is het niet genoeg om hierover (na) te denken (als je denkt te kunnen fietsen kun je het nog niet).
Hier komt ons onderbewustzijn om de hoek kijken. Dit lijkt ingewikkeld maar een gemakkelijke manier om hier mee in contact te komen is te luisteren naar je lichaam. Zij staat van nature in contact met dit gedeelte van je brein en is de natuurlijke brug tussen bewust en onderbewust.

Het heft in eigen hand.
Het is dus belangrijk deze patronen bij jezelf te (h)erkennen. Door dit te doen maak je al een belangrijke stap in je persoonlijke groei doordat je nu je bewustzijn weer gaat gebruiken. Door bij jezelf te beginnen via je innerlijke beleving en dan in je bewustzijn gewaarwording te creëren heb je de grootste stap al gemaakt.


Workshop "Voedsel voor je Brein"                                                                        Deelname € 50,-
 
In deze workshop word in eenvoudige taal geleerd hoe het brein input verwerkt en hoe je deze kennis toepast om eigen patronen te herkennen. Je gaat direct aan de slag om je volledige potentieel tot je voordeel aan te wenden!

Training 1 Daagse "Ken de ander en wees jezelf"                                             Deelname € 500,-

De training is het vervolg op de workshop. Er word verder gebouwd op de stappen die je gedaan hebt en leer de patronen (her)kennen bij anderen en jezelf met leuke oefeningen. Hierdoor haal je een hoop storing weg in je omgang met anderen en zal je leven een stuk makkelijker worden.


Training 2 daagse "Leef je Droom"                                                                   Deelname € 1000,-

De derde stap is deze training. Hierin zal je jouw inzichten verdiepen en de verbinding maken met wie je werkelijk bent. Alle energie die je gebruikt om je emoties in bedwang te houden komt vrij en stap je in een opwaartse spiraal van geluk en succes. Je leert contact te maken met jezelf en anderen en word meegenomen op een reis door je mogelijkheden.


Kom naar de workshop "Voedsel voor je Brein" voor interessante aanbiedingen! Meld je nu aan via onze facebookpagina of mail direct.